[ultimate_spacer height=”200″ height_on_tabs=”200″ height_on_tabs_portrait=”200″ height_on_mob_landscape=”20″ height_on_mob=”20″]
[ultimate_spacer height=”200″ height_on_tabs=”200″ height_on_tabs_portrait=”200″ height_on_mob_landscape=”200″ height_on_mob=”200″]
““Nu exista viitor fara respect fată de mediu”  Jane Goodall
Constienti de indatoririle morale pe care o companie o are fata de mediul in care opereaza, de cativa ani ne străduim să reducem impactul activitatii noastre asupra mediului. Datorita procesului tehnologic inovator ECOTECH®, putem spune cu mandrie că respectam acest angajament.

 Această metodă inovatoare, folosind nanotehnologia, are particularitatea ca acoperirea are loc într-un mediu vidat. Aceasta procedura se caracterizează printr-un proces de productie uscat, rece și fara produse chimice. Metalele utilizate sunt in cantități infinitesimale, permitandu-se manipularea moleculelor și a atomilor pe o scară mică – o miliardime de metru. Această tehnologie de productie fara poluare produce deseuri neglijabile, utilizand minim de energie pentru a realiza produse uimitor de ușoare, economice, puternice, inteligente și durabile.

Vechile metode, electroliza sau galvanizarea implică substanțe chimice toxice. Aceste proceduri sunt daunatoare pentru mediu si cu un risc letal pentru personal. Costurile de producție și inspecțiile sanitare necesare, consumul mare de apa si a energiei electrice pentru a menține o instalație standard de producție sunt de aproape 10 ori mai mari decat in cazul pulverizării.

Puncte tari:

  • Tehnologie mult mai curata
    mai curata decat orice alta tehnologie
  • rezistenta la abraziune
  • rezistenta chimica ridicata
  • acoperire uniforma
  • legatura indestructibila intre depunere si stratul de baza
    (sudura la nivel molecular)
  • posibilitatea de obtinere a unor culori innovative

 

Acoperirea prin tehnologia ECOTECH® e folosita atat la produsele din alama, cat si la cele din aliaj.